Sign in / Join

Submarine Channel

Submarine Channel is de plek waar originele transmedia documentaires en animatie producties worden gelanceerd. Vanuit studio’s in Amsterdam en Los Angeles, creëert Submarine Channel vernieuwende content die de nieuwste technieken onderzoekt om visueel uitdagende en cross mediale verhalen te vertellen. Zowel motion comics en online games als interactieve documentaires en video portretten van inspirerende baanbrekende makers van over de hele wereld, komen hier tot stand en worden hier vertoond.

Submarine Channel maakt deel uit van het veelvuldig bekroonde productiebedrijf Submarine, dat in 2000 is opgericht door Bruno Felix en Femke Wolting, beiden pioniers in de Nederlandse mediawereld.

Stichting Submarine Channel
Arie Biemondstraat 111, 1054PD Amsterdam
Tel. 020 820 49 40
Kvk. 34139621

Contact:
info@submarinechannel.com

www.submarinechannel.com

Beeld: Premiere Ashes to ashes