Sign in / Join

VR Days Europe 2017

Attention explorers, adventurers, trailblazers! The third edition of VR Days will once again be the place where everybody in VR and AR meets, where new partnerships are forged and creative work is initiated.

VR Days 217 staan weer voor de deur: van 25 tot 27 Oktober in de Kromhouthal  zijn er keynotes, expert sessions, workshops en seminars, een co-productiemarkt, writers room en een VRackathan, expo en The Halo Awards .

Sprekers zijn onder meer Samantha Gorman & Danny Cannizzaro, Boo Aguilar, and Michael Gourlay Principal Development Lead at Microsoft/HoloLens.

Wat betekent XR voor film, theater en scriptontwikkeling?

Al in allerlei disciplines is XR – dus virtual reality, augmented reality en mixed reality – onderdeel van het dagelijks leven: chirurgen bereiden operaties voor en ‘voelen’ alvast wat ze moeten wegsnijden, architecten testen virtueel de kwaliteit van het nieuwe gebouw en verkorten daardoor de bouwperiode en ook Hollywood-regisseur Ridley Scott (Alien) goes VR, om maar wat te noemen. Allemaal leuk en aardig, maar wat zijn de laatste XR-ontwikkelingen in de film en televisie?

Alles over XR in film, theater en scriptontwikkeling zie, hoor en beleef je op donderdag 26 oktober 2017 tijdens de VR Days in Amsterdam. Bijvoorbeeld bij de sessie The next authors of VR, de sessie Writers’ Room (met National Theatre London).

The next authors of VR

Sessie-moderator: Michel Reilhac (Nederland)

Panel met en use cases van: Antoine Cayrol van OKIO (Frankrijk), Adam Grant van The Mill (Verenigd Koninkrijk) en Ricardo Laganaro (Brazilië).

Writers’ Room moderator: Michel Reilhac

Met: Toby Coffey van National Theatre London Immersive Storytelling Studio (Londen), Ingejan Ligthart Schenk van Bostheater (Amsterdam) en Steye Hallema (Amsterdam).

Producenten zijn welkom om de co-productiemarkt, IFFR PRO x VR Days bij te wonen op vrijdag 27 oktober van 10.00 – 13.00. (op inschrijving)

Met kortingscode VRDAYS-20 krijg je 20% korting op de dagkaart van 26 of 27 oktober.

www.vrdays.co