Sign in / Join

Pieter van Huystee Film en TV

Pieter van Huystee Film en TV heeft inmiddels veel ervaring opgedaan met het bouwen en distribueren van interactieve en vr projecten. De interactieve documentaire Jheronimus Bosch; Tuin der Lusten trekt bezoekers over de hele wereld, heeft al vele prijzen gewonnen en is onlangs onderscheiden met een prestigieuze Webby Award. Momenteel werkt het productiebureau aan een VR installatie, de Stoel van de laaste jaren. Dit is een VR installatie over drie ouderen waarmee men wordt meegevoerd in hun bewogen levensverhalen.

Jheronimus Bosch, de Tuin der Lusten was de eerste interactieve documentaire van de NPO. Na de onverwachts hoge bezoekersaantallen en de positieve reacties wordt het drieluik nu als voorbeeld gebruikt als het gaat over het samengaan van documentaire en interactive storytelling. Het drieluik laat zien hoe een klein gegeven naar een groot en meer toegankelijk onderwerp gemaakt kan worden. Het educatieve aspect wordt op een smaakvolle en creatieve wijze gepresenteerd.

In de interactieve documentaire Jheronimus Bosch, de Tuin der Lusten wordt de bezoeker op een audiovisuele tocht meegevoerd. De bezoeker krijgt de unieke kans om in te zoomen in de diepste details van dit meesterwerk en krijgt een beter begrip van de mysterieuze symboliek en vreemde wezens in de wereld van Bosch.

 

Pieter van Huystee Film & TV Produkties B.V.

Donker Curtiusstraat 125

1051 MC Amsterdam

020-4210606

KVK-nummer 009718308

Contact:

Zoe de Wilde

0613695817

zoe@pvhfilm.nl

Pieter van Huijstee

0617479860

Pieter@pvhfilm.nl

pieterdoc@gmail.com

 Pvhfilm:

www.pvhfilm.nl

 jheronimus bosch interactive, de tuin der lusten:

https://tuinderlusten-jheronimusbosch.ntr.nl/en