Sign in / Join

Selectie Gouden Kalf Beste Interactive Bekend

De tien kanshebbers op het Gouden Kalf voor Beste Interactive zijn bekend.

Deze interactieve mediaproducties zijn door de vakjury geselecteerd uit het rijke aanbod aan o.a. games, virtual reality film en multimediale producties. De tien producties zijn te zien in de gratis toegankelijke Interactive Expo tijdens het Nederlands Film Festival (27 september t/m 5 oktober), naast een installatie van Douwe Dijkstra en Dries Depoorter die in opdracht van het NFF en IMPAKT is gemaakt. Het Interactive-programma viert de Nederlandse digitale mediaproductie en laat het publiek in Utrecht interactieve verhalen beleven en nadenken over de impact van technologie op onze samenleving.

 

Selectie Gouden Kalf voor Beste Interactive bekend, te zien in expo tijdens NFF 2018