Interactieve Producenten Nederland (IPN)

postadres: Arie Biemondstraat 111, 1054 PD, Amsterdam

U kunt ons e-mailen: info[at]interactieveproducenten[dot]nl of uw vraag hier stellen:

Cookie & Privacy beleid IPN

Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen. Op deze pagina laat IPN je weten welke gegevens we verzamelen wanneer jij mijn website gebruikt, waarom wij deze gegevens verzamelen en wat we met persoonsgegevens doen en waar je toestemming voor kan verlenen.

Dit cookie & privacy beleid is van toepassing op de diensten van Interactieve Producenten Nederland. Je dient je ervan bewust te zijn dat IPN niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het cookie & privacy beleid en de voorwaarden die van toepassing zijn op deze website. Ook wanneer je offline gegevens deelt, ga je akkoord met dit privacy beleid.

IPN respecteert de privacy van alle gebruikers van interactieveproducenten.nl en draagt er zorg voor dat persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld. Als je niet met dit cookie & privacy beleid akkoord wenst te gaan, verzoek ik je het gebruik van onze diensten, waaronder het bezoek aan deze website te staken en reeds verleende toestemmingen te heroverwegen.

Persoonsgegevens en gegevens

Wanneer je je aanmeldt voor onze diensten vragen we je om persoons- en/of bedrijfsgegevens te verstrekken. Onder deze gegevens behoren:

  • Voor- en achternaam
  • Bedrijfsnaam
  • E-mailadres
  • Beschrijving activiteiten
  • Beeldmateriaal

In dit cookie & privacybeleid wordt beschreven hoe wij omgaan met de informatie die gegenereerd wordt tijdens het bezoeken van de website. De informatie kan bestaan uit bedrijfsgegevens of persoonsgegevens. Met persoonsgegevens bedoelen wij alle gegevens die je als persoon identificeren. We vragen je niet om gevoelige informatie en slaan deze ook niet op. Alle persoonsgegevens worden door IPN verwerkt in overeenstemming met de eisen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

Deze website wordt beheerd door Interactieve Producenten Nederland. IPN is de verantwoordelijke voor de verwerking van jouw persoonsgegevens in de zin van de Wet Bescherming Persoonsgegevens.